Om Smart Home Guide

Jeg har i mange år interesseret mig for IT og elektronik og har anskaffet en masse forskelligt smart home udstyr. Alle producenter af smart home produkter insisterer på at lave deres helt egen app til at styre udstyret med. Det har ført til, at jeg har haft brugt et hav af forskellige apps til at styre alt fra lys, alarm, robotstøvsuger, grill-termometer og alt mulig andet.

Siden 2019 har jeg brugt Home Assistant til at samle styring af alle mine smart home enheder ét sted. Så i dag kan jeg (stort set) nøjes med at bruge én app til styring af det hele. Mine automatiseringer er stort set alle sammen lavet ved brug af Node-RED.

På denne side, vil jeg fortælle lidt om min løsning og dele de erfaringer, jeg har gjort undervejs. Du kan læse mere om min løsning.

Jeg har også lavet guides til dig, som endnu ikke er kommet i gang med Home Assistant. Eller til dig, som først lige er startet.

Jeg håber, at min side kan inspirere dig til at komme i gang eller komme videre med at få gjort dit hjem smartere…

Du kan også følge mig på GitHub, hvor du kan finde det meste af min samlede Home Assistant konfiguration og eksempler på Node-RED automatiseringer:

 
GitHub

NYHEDSBREV
Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev for at få besked, når der er nyheder her på siden.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentar til mine indlæg, kan jeg kontaktes gennem kommentarsektionen på de enkelte indlæg.

Har du forslag til nye indlæg, generelle spørgsmål, ris eller ros til min side, kan du kontakte mig via nedenstående formular.